MANU CENOTE FALBURKOLÓ (71)

8 000 Ft-tól

Leírás

Ez a falburkoló panel 2 és 3 cm magas sorokból áll. A sorokban téglalap alkú kövek váltják egymást. A burkolat enyhén rusztikus, néhány kődarab lemezesen tört felületet ad. A panelen belül nincs igazán színes kődarab. A panelek szélei egyenes vágásúak felburkolásuk könnyű.

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelemek "L" alakúak, így a sarokél kialakítása nagyon realisztikus, a sarok kövek tömegét megadja a nem megszakított sarokelem. A sarokelem panelekben van egy-két kiugró kődarab, így egy kicsit rusztikus érzést kelt a burkolat felület.

Termékjellemzők
Lap elem méret: kb. 50 x 10 cm. Doboz súlya: 25 kg. Doboz tartalma 1 m2 felület burkolására elegendő. A sarokelem méretei: 10 x 30 x 10 cm. Doboz tartalma 10 db sarokelem, ami 1 fm sarokél felburkolásához elegendő.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt, hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van, mert a hőszigetelő lap nem engedi, hogy a fal elnyelje a hőt és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis (C2TE) burkolatragasztót használjunk.

Jelenleg a Cenote kőburkolat négy féle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 20 db lapelem vagy 10 darab sarokelem. A lapelemek hosszméretei egységesen 50 cm a dobozban.

Galéria