MANU LA PERA FALBURKOLÓ (156)

6 400 Ft-tól

Leírás

Ez a falburkoló lap erősen rusztikus, agyagpala struktúrájú lapokból lett összerakva. Ez a burkolat nagyon hasonló a La Ventához, annak újragondolt és újraformázott változata. Ezek a falburkoló panelek nagyon pontos illesztésűek, nagyon jól lehet velük dolgozni. A színhatásuk a természeteshez megszólalásig hasonló. Némely köveknél a kő természetes rajzolatát kiemeli a kőben megtalálható szín-játék, enyhén mohás, koszos érzéssel.

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelemeknél nagy különbség van a La Venta burkolathoz képest. Ezek a sarokelemek "L" alakban hajlítottak, a sarokélek ilyen kialakítása nagyon valósághű eredményt ad.

Termékjellemzők
Lap elem méret: 18 x 8.5 cm, 28 x 8.5 cm, 48 x 8.5 cm. Doboz súlya: 17 kg. Doboz tartalma 0,5 m2 felület burkolására elegendő. A sarokelem méretei: 7 x 28 x 8.5 cm. Doboz tartalma 12 db sarokelem, ami 1 fm sarokél felburkolásához elegendő.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt, hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70 - 80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van, mert a hőszigetelő lap nem engedi, hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis (C2TE) burkolatragasztót használjunk.

Jelenleg a La Pera kőburkolat három féle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 18 db lapelem vagy 12 darab sarokelem. A lapelemek hosszméretei vegyesen vannak a dobozban.

Galéria