MANU LA VENTA FALBURKOLÓ (54)

6 420 Ft-tól

Leírás

Ez a falburkoló lap erősen rusztikus, agyagpala struktúrájú lapokból lett összerakva. A kőpanel megalkotása során figyelembe vettük a benne foglalt kőlapok egyenetlen tulajdonságait, háromféle mérető kőpanelt hoztunk létre. A burkolatnak igazi térbeli hatását az erősen kidomborodó részek még jobban alátámasztják.

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelem két részből tevődik össze, ezt a két részt összeforgatva kapjuk meg a derékszögű sarok kialakítást. A sarokelemek részei össze vannak párosítva, így a sarokban lévő kő folyamatos hatást kelt.

Termékjellemzők
Lap elem méret: 20 x 10 cm, 30 x 10cm, 50 x 10 cm. Doboz súlya: 22 kg. Doboz tartalma 0,6 m2 felület burkolására elegendő. A sarokelem méretei: 5 x 30 x 10 cm. Doboz tartalma 10 db sarokelem, ami 1 fm sarokél felburkolásához elegendő.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt, hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van, mert a hőszigetelő lap nem engedi, hogy a fal elnyelje a hőt és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis (C2TE) burkolatragasztót használjunk.

Jelenleg a La Venta kőburkolat hat féle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 18 db lapelem vagy 10 darab sarokelem. A lapelemek hosszméretei vegyesen vannak a dobozban.

Galéria