MANU TIKAL FALBURKOLÓ (80)

4 750 Ft-tól

Leírás

A Tikal burkolat néhány korábbi kőhatású falburkoló lap egyesítésével és panelosításával jött létre. A falburkoló panelek nagy méretűek, a kövek közül néhány nagyobb darabot is találunk rajtuk. A panelek vastagsága is elég nagy, így a lapon található köveknek megvan a "tömege" is. A burkolat kültéri felhasználásra elsősorban alkalmas a nagyalakú, rusztikus tulajdonsága miatt.

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelemek "L" alkúak. A sarok kialakítása egyszerű, mégis tetszetős.

Termékjellemzők
Lap elem méret: 50 x 20 cm. Doboz súlya: 25 kg. Doboz tartalma 0,5 m2 felület burkolására elegendő. A sarokelem méretei: 10 x 30 x 20 cm. Doboz tartalma 5 db sarokelem, ami 1 fm sarokél felburkolásához elegendő.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt, hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van, mert a hőszigetelő lap nem engedi, hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis (C2TE) burkolatragasztót használjunk.

Jelenleg a Tikal kőburkolat két féle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 5 db lapelem vagy 5 db sarokelem. 

Galéria