KING STONE TERRA BELTÉRI FALFESTÉK

9 990 Ft-tól

Leírás

LEÍRÁS/ANYAGÖSSZETÉTEL
Acryl bázisú, vizes hígítású, környezetbarát matt falfesték belső igényes falfelületekre. Extra fedőképességű, színtartó, UV álló, mérsékelten páraáteresztő, időt álló tulajdonságokkal. Rendelhető PASTEL színkártya 39 színében. A fal természetes szellőzését nem gátolja.

ALKALMAZÁSI TERÜLET
Új és régi falfelületek és mennyezetek dekoratív bevonata. Simított alapvakolatra, gipszkarton lemezre, glettelt felületekre, polisztirol díszítőelemekre, tapétára, műgyanta alapú falfestékkel festett felületekre.

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI
Teljes rétegvastagságában száraz, szilárd, pormentes, hibátlan, egyenletes felület legyen. Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a festék nem alkalmazható. Ha a felületen nikotin, korom vagy egyéb réteg található, a festést megelőzően gondoskodjunk a szennyezett részek speciális anyaggal történő átvonásáról. Az alapozott felület legyen száraz, egyenletes és szilárd.

ALAPOZÁS
Kizárólag GROUND COLOR falfesték alapozóval.

FELDOLGOZÁS MÓDJA
Felhasználás előtt a TERRA HOME festéket keverőszárral alacsony fordulaton jól keverjük fel. Mindig az alapfelület strukturáltságának megfelelő szerszámot használjunk. Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5°C - +25°C között legyen.

FONTOS TUDNIVALÓK
Felhordás előtt a színt ellenőrizzék, mert felhordás után színreklamációt nem áll módunkban elfogadni. Pótrendelésből származó termék színhatásában eltérhet, ezért egy helyiségben, egy tötésdátumú anyagot használjunk, vagy keverjük össze a szükséges mennyiséget egy nagyobb edényben. A színkatalógusban lévő színek tájékoztató jellegűek, a különböző termékek között színeltérés lehetséges. Festés után a szerszámokat és elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni.

MINŐSÍTÉSEK/TERMÉKSZABVÁNY
MSZ EN 13300 

MŰSZAKI ALAPADATOK
Kiadósság: 9-10 m²/L/réteg
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Hígítható: ~0,15 L csapvíz 1 L festékhez első rétegben, második - harmadik rétegben ~0,5 dl csapvíz 1 L festékhez.
Kültéri/beltéri: beltéri felhasználásra
Színezhetőség: PASTEL színező rendszerrel
Színválaszték: PASTEL színkártya színeiben
Száradási idő: ~ 4 óra
Átvonhatóság: ~ 4 óra múlva
Tűzvédelmi besorolás: F
Kiszerelés: 15 L, 5 L, 2,5 L
 

Galéria