CD JUWEL SDS-PLUS KŐZETFÚRÓ (5*)

780 Ft-tól

Leírás

A céget 1985-ben alapították a németországi Passauban. A menedzsment tagjai több mint harminc éves tapasztalattal rendelkeznek a fúró-szakmában, ahol nagy megbecsülésnek örvendenek. Ezáltal a CD JUWEL szinte alapításától kezdve a belföldi és külföldi piac jelentős szereplője. Filozófiájának középpontjában a pontosság és a megbízhatóság áll. Ez 100%-os szolgáltatást jelent a tanácsadástól egészen a kiszállításig.

A piaci igényekhez igazodó termékválaszték, a megszokott és folyamatosan stabil magas minőség és a kiváló ár-érték arány a CD JUWEL-t a vevők körében elismert partnerré tette. A cég jelmondata – „a szolgáltatás teszi a különbséget”- minden téren alapelv.

Termékek

A cég komplett fúróprogrammal rendelkezik, amelyben megtalálható a fém -, kőzet - és fafúrók széles választéka. A CD JUWEL kőzetfúrók a profi igénybevételnek megfelelő acélból és keményfém lapkákkal készülnek.

Az SDS-Plus ütvefúró ipari minőség, beton, tégla és terméskő fúrásához, valamint minden járatos 4-nutbefogású géphez használható.

Galéria