MANU WINDSOR (90)

7 350 Ft-tól

Leírás

Ezt a burkolatot "gneis" típusú kőböl készítették el. A köveket kb. egy vastaságúra pattintottuk, majd téglalap alakúra vágtunk fel. A kövek méretei szabályosan 5 cm-ként változnak (10 x 5 cm, 15 x 10 cm stb.). A végeredmény pedig egy teljesen valósághű kőutánzatú burkolat. Előnye az előre kialakítás miatt, hogy már nem kell nagyon burkolás előtt alakítani, mégis a természetessége megvan az enyhe szabálytalanságok miatt. A csomagolás során figyeltünk rá, hogy a dobozba 20 x 50 cm egységekben összeválogatva legyenek a kövek. Felburkolható fugázva és fuga nélkül egyaránt.

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelemek "L" alkúak. A sarok kialakítása egyszerű, mégis tetszetős.

Termékjellemzők
Lap elem méret: változóak. Doboz súlya: 22 kg. Doboz tartalma 0,7 m2 felület burkolására elegendő. A sarokelem méretei: változó. Doboz tartalma 1 fm sarokél felburkolásához elegendő.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt, hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van, mert a hőszigetelő lap nem engedi, hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis (C2TE) burkolatragasztót hsználjunk.

Jelenleg a Windsor kőburkolat egyféle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 0,7 m2 lapelem vagy 1 fm sarokelem. A lapelemek méretei változóak a dobozban.

Galéria