Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Zsindely akció

Ismét akciós a Vörös színű Téglány és Hódfarkú zsindely a Molnár Fatelepen!

 

Ismerje meg a zsindely nyújtotta lehetőségeket, előnyöket!

 

A köznyelv által sokszor még ma is az olasz nyelvből átvett tegola (jelentése csempe, cserép, tetőzsindely) névvel illetett bitumenzsindely gyakorlatilag bármilyen magastető fedési célra használható: legyen az családi ház vagy víkendház fedése, terasztető, előtető, pergola, szaletli vagy csak egy kutyaól: a bitumenzsindely mindegyiken kitűnően mutat és tökéletes vízzárást biztosít, hiszen a tető minden pontján kettős fedést képez!

A jó áron megvásárolható zsindely, alternatívát nyújt a hagyományos tetőfedési módokkal szemben (cserép, pala, lemezfedések), mivel a bitumenzsindelyek kisebb súlya illetve a zsindelyfedés gazdaságossága költségcsökkentő tényező.


Bármely éghajlaton használhatunk tetőzsindelyt, akár a skandináv hideget, akár a mediterrán meleget kell kibírnia: a bitumenes tetőzsindelyek tökéletes megoldást jelentenek! Az eredetileg az amerikai piacról származó zsindelyfedés az ottani szélsőséges éghajlaton is tökéletesen teljesít az északi Kanadától a déli Miami-ig.

A zsindelyezés házilag is megoldható, ezért a bitumenzsindely versenyképes alternatíva a hagyományos tetőfedő anyagokkal szemben.


Legújabb akciónk keretein belül a Vörös színú Téglány és Hódfarkú zsindely 1550 Ft/nm áron vásárolható kizárólag készlet erejéig!


Ne hagyja ki! A legjobb megoldás!