Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
VELUX - Minőség és megfizethető energiahatékonyság kéz a kézben

A lakástulajdonosok körében egyre nő az energiahatékony megoldások iránti igény: az otthonok felújításakor az energiamegtakarítás és a jobb életkörülmények megteremtése a két legfontosabb szempont. Az új építésű ingatlanok esetén pedig mindenre kiterjedő, alapvető tervezési szempont nemcsak a törvényi szabályozás, hanem a vásárlói igények miatt.

Mind a későbbi kényelmünk, mind az energiatakarékossági szempontok szerint nagyon fontos, hogy minőségi termékeket és anyagokat válasszunk. Ezért is javasoljuk a VELUX tetőtéri ablakokat minden új és meglévő tetőtérbe és tetőbe.


A háromrétegű üvegezéssel rendelkező tetőtéri ablakok régen költségesek voltak a piacon, így korábban kevés lakástulajdonos engedhette meg magának őket. A VELUX
Standard Plus kínálat azonban bárki számára elérhető, akinek fontos az ár és a minőség.


A VELUX Standard Plus tetőtéri ablakokat most rendkívül kedvező áron vásárolhatja meg
kereskedésünkben őszi akció keretében 2018.10.31-ig. A VELUX GLL MK06 1061, azaz a 78x118 cm méretű fa, felső kilincses tetőtéri ablak 3-rétegű üvegezéssel 35% árengedménnyel (!) bruttó 69.900 Ft áron szerezhető be nálunk.


A VELUX tetőtéri ablak kínálat egyedülálló ThermoTechnology TM szigetelőrendszerrel rendelkezik, amely extra erős és energiahatékony pajzsot biztosít a hideg és a huzat ellen. Az ablak hőátbocsátását mérő U-érték a háromrétegű üvegezés esetében 1.1 W/m 2 K, amely 15%-os hőszigetelés javulást jelent a korábbi kétrétegűhöz képest. A nagy tömörségű első osztályú fenyő és a speciális rétegragasztási eljárás garantálja a nagyfokú szilárdságot és a vetemedéssel szembeni ellenálló képességet.