Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Válassza a Belinka Illumina fedőlazúrt!

A Belinka bevonatok favédő szerek, amelyek a fa dekorációjára is szolgálnak. A faelemet megelőzésszerűen védik a fakártevők ellen, az időjárás hatásaival és a mechanikai igénybevétellel szemben, dekoratívan színezik a fát, a fertőzött faelemet pedig meg is gyógyíthatják.

 

 

 

A Belinka termékei közül most a Illumina-t szeretnénk kiemelni és bemutatni Önöknek. A Belinka Illumina terméke fedőlazúr a sötét, lazúrral festett felületekre, a tetőzet külső részeire, homlokzatburkolatokra, kerítésekre, kerti házakra, kerti bútorokra, stb. A bevonat eltakarja a sötét felületet és árnyalatát a fenyőfa természetes színéhez hasonló árnyalatra változtatja.

 

 

 

Az így világossá tett felületekre lehet a kiválasztott világos színárnyalatú lazúrt (például a Belinka Toplasurt-t) felvinni. A fa szerkezetét a helyes felviteli módszerrel lehet imitálni.

 

 

 

Felhasználási javaslat:

Az Illumina felvitele előtt a felületet alaposan le kell csiszolni. Ha a felület nagyon kopott, előzetesen a Base impregnáló szerrel kezeljük, ha fakártevők támadták meg a faanyagot, akkor pedig a Belocid termékkel.

 

Az Illumina olyan termék, amely igényes munkát követel meg és ügyes kezeket. Külön kihívást jelentenek az eltérő faelemek (pl. zsalugáterek, domborzatmintás kerítések). Ilyen elemek festésénél nagyon körültekintőnek kell lenni a festék megfolyása miatt, mivel a megfolyt és megszáradt festékes részt nem lehet korrigálni.

 

 

 

Kiszerelési egységek: 0,75 l, 2,5 l és 5 l

 

 

Webáruházunkban az alábbi linken vásárolhatja meg a terméket: http://barkacs.molnarfatelep.hu/webshop/product/belinka-illumina-vilagosito-lazur-847