Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Rólunk

20 év távlatából


1994. augusztus 4-én alapítottuk meg vállalkozásunkat Kecskeméten, a volt Parkettagyár mellett egy 800 m2-es területen. Kezdetben kizárólag fatelepként működtünk, fenyő-fűrészáru értékesítésével foglalkoztunk, három fővel. Jó hírünk gyorsan terjedt, eladásaink – még számunkra is meglepő módon – rohamosan emelkedtek. A telephelyet kinőttük, így 1997-ben új, nagyobb helyre költöztünk a Klebelsberg Kunó utca 17. szám alá.

Dinamikus fejlődésünk töretlennek bizonyult. A hangsúlyt továbbra is a magas fokú szolgáltatásokra és korrekt üzletmenetre helyeztük, mely indokolttá tette termékkörünk és telephelyünk bővítését. A vevők igényeire reagálva 2002-ben vezettük be az építőipari termékek forgalmazását. A Klebelsberg Kunó utca 17. szám alatti telephelyet kinőttük, 2007-ben egy még nagyobb telephelyen, majd öt hektáron valósítottuk meg, egy közel európai szintű telephely kialakítását, amely a Klebelsberg Kunó utca 33. szám alatt található, ahol jelenleg is várjuk partnereinket.

Profilunk építőanyaggal való bővítése jó döntésnek bizonyult, forgalmunk ugrásszerűen nőtt.

2006-ban a kereskedelmi vonallal párhuzamosan teljes körű építőipari kivitelezésekkel is piacra léptünk, és alvállalkozókat bevonva társas - és családi házak építésében, felújításában tettük le névjegyünket. Szakmai hozzáértésünk, valamint jó ár-érték arányú, kiváló minőségi alapanyagok alkalmazása mai napig garantálja a kivitelezésben elért sikereinket.

A cég fejlődése szempontjából újabb mérföldkő volt, hogy 2008 nyarán telephelyünkön rendkívül széles választékkal megnyitottuk az  új Barkács- és Festékáruházunkat, mellyel tovább erősítettük piaci szerepünket.

A válság minket sem kímélt, és kímél a mai napig sem, hiszen pontosan az építőipari szegmens az, melyet leginkább sújtott, sújt napjainkban is. Számos racionális döntést kellett hoznunk, de a fejlődés útjáról nem tértünk le. 2013 elején cement, darabos mész, mészhidrát értékesítéssel bővítettük választékunkat.

Végül 2014-től a belváros frekventált pontján Ingatlan Malom irodánk megnyitásával az ingatlanközvetítés tette teljessé szolgáltatási körünket, ahol nemcsak a saját építésű ingatlanjainkat kínáljuk értékesítésre, hanem nyitottak vagyunk minden típusú ingatlan eladására, vételére, illetve bérbeadására.

 

 

Társ az építkezésben, felújításban


Családi vállalkozásunknál partnereink ma már mindent megtalálnak, ami egy hagyományos tüzéptelep vagy barkácsáruház választékában szerepel, legyen az faanyag, hajó, lambéria, asztalos fűrészáru, tetőfedő anyag, tégla, cement, barkácsáru, térkő, festék… Minden egy helyen kapható, ami az építkezéshez, felújításhoz, bővítéshez szükséges.

A minőség nem kérdés számunkra. Kizárólag ellenőrzött, megfelelő minősítéssel rendelkező termékeket forgalmazunk a hosszú távú elégedettség érdekében. Jelenleg mintegy 100 építőanyag-gyártóval állunk kapcsolatban, partnereink között tudhatjuk szinte valamennyi ismert márkát, néhány név a teljesség igénye nélkül: Terrán, Tondach, Creaton, Leier, Bramac, IKO, Jub, Sakret, Lb … stb.

Telephelyünkön hatalmas árukészlettel rendelkezünk, mely biztosítja az azonnali kiszolgálást. Az ország bármely pontjára a gyártók közreműködésével el tudjuk juttatni a megrendelt termékeket. Rendkívül széles választékunk mellett különböző szolgáltatásokkal szeretnénk megkönnyíteni partnereink munkáját. A fatelepünkön különböző szolgáltatással állunk rendelkezésre, például vállalunk gyalulást, méretre vágást, stb. A webáruházunk elindítása pedig a kényelmesebb, rugalmasabb és gyorsabb vásárlást teszi lehetővé.

Szakmailag rátermett csapatunk folyamatosan dolgozik a szolgáltatásaink bővítésén, mindig szem előtt tartva partnereink részéről érkező igényeket, ötleteket.

Számunkra nagyon fontos az Önök elégedettsége. Termékkörünk összeállításánál, szolgáltatásaink bővítésénél továbbra is mindenkor számítunk véleményükre.

 


Szakmai hozzáértésünk kimagasló


Munkatársaink naprakész információkkal, több éves szakmai tapasztalattal segítik a vásárlást, legyen az új ház építése vagy régi ház felújítása, állagmegóvása, bővítése, energiatakarékos átalakítása. Folyamatos képzésben vesznek részt, annak érdekében, hogy Önöket mindig megbízható és szakszerű tanácsokkal segítsék. Kollégáink az építkezés valamennyi fázisában otthonosan mozognak, kérdéseikkel bizalommal fordulhatnak hozzájuk.

 

 

Karitatív szerepvállalás


Cégünk elkötelezett a jó szándékú elgondolások és a közösséget építő, szolgáló ötletek támogatása mellett. Egyik kiemelt támogatója vagyunk Kecskeméten a Boldog Karol Wojtyla Barátság Központnak, mely évek óta népkonyhaként üzemel. Részt vállaltunk a műkertvárosi Szent Ferenc templom építésében.

 

Molnár Ferenc tulajdonos vallja: – Aki átélte már a közösségért vállalt feladat örömét, mint mi is, az tudja, hogy ez mennyire jó érzés, szinte szabaddá teszi az embert. Szinte keresi a további lehetőségeket és a jövőben is, ha teheti újra adományoz arra érdemes célra.

 

A karitatív segítségnyújtásunk nemcsak a szociális és egyházi szférára terjed ki. A város és megyei sportélet támogatása mellett minden évben segítjük kulturális programok lebonyolítását is.

 

 

Biztos jövő


A cégünk az elmúlt két évtized alatt a régió ismert építőanyag és fenyő-fűrészárú kereskedésévé nőtte ki magát. Valljuk, egy vállalkozás akkor stabil, ha több lábon áll. Ennek köszönhetően még ebben a nehéz gazdasági helyzetben is talpon vagyunk. Eredményeink igazolják a megalapozott piaci döntéseink helyességét.

Sikereinket nemcsak vásárlóink és partnereink bizalma jelzi, az elmúlt években több rangos díjjal ismerték el szakmai munkánkat.

Mindezek tükrében pozitívan tekintünk a jövőbe. Valljuk, hogy tudatos üzletpolitikánkat a jövőben siker koronázza.