Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Referencia munkáink

Az építőipar másik oldalán

Az elmúlt közel egy évtizedben bizonyítottuk, hogy új építésű családi - és társasházak, illetve ipari és mezőgazdasági létesítmények kivitelezésénél, valamint régi épületek felújításánál, energiatakarékos átalakításánál a vevőkkel, megbízókkal szorosan együttműködve, az ígért határidőre teljeskörű minőségi, építőipari szolgáltatást nyújtunk. 

 

Társasházaktól az ipari létesítményekig

Generál kivitelezéseink keretében számos referenciamunkát tudunk felmutatni, melyek mindegyike jelzi csapatunk, alvállalkozóink hozzáértő szaktudását.

Az első saját beruházásban épült társasházunk Kecskeméten a Klapka utcában található. Ezt követte 2007-ben egy Széchenyi körúti, majd 2008-ban a Borz utca és Kada Elek utca sarkán lévő társasház.

Családi házak építése terén is bizalommal számíthatnak ránk megrendelőink. Nagy értéket képviselő kivitelezéseinkhez hasonlóan a családi házaknál is rövid határidővel és magas minőséget képviselő alapanyagokkal dolgozunk a legújabb technológiák alapján. A vevői igények alapján elsősorban hagyományos téglaépítésű házakat építünk, fafödémmel, kerámia cseréppel, az előírásoknak megfelelő hőszigeteléssel. Természetesen egyéb igényeket is megoldunk! Törekszünk arra, hogy gépészetileg is előtérbe helyezzük az energiatakarékos megoldásokat. A házak energetikai besorolása így mindenkor eléri az „A” minősítést.

Kecskemét mellett Helvécián és Kerekegyházán is letettük már névjegyünket. Kerekegyházán található az általunk kivitelezett Magyar Értékek Háza, mely országos viszonylatban is példaértékű beruházás.

 

Magyar Értékek Háza

Kerekegyházán 2013 májusában nyitotta meg kapuit a Magyar Értékek Háza, melynek építése során generál kivitelezőként fő szerepet játszottunk az alapkő letételétől az utolsó cserép felrakásán át a kulcsrakész kialakításig.

A kis város külterületén Szabadszállás felé haladva a Magyar Értékek Háza azonnal szembetűnik, kör alakú impozáns kialakításával, messziről felismerhető szemet gyönyörködtető vakolathímzéseivel.

A Magyar Értékek Háza a magyarság szakrális építményét, a körtemplomot idézi, mely az ősvallásunkban nagy tiszteletben tartott kerek égboltot mintázta, a lakóhelyül szolgáló jurta kör alakjával és az áldozati üst, a mai bogrács fordított kör alakjával együtt.

A Kerekegyházán megvalósult centrális építmény tágas teret biztosít a benne elhelyezkedő tematikus tárlatnak, ahol merítve szakrális múltunkból, a népi hagyományoktól ihletve a magyarság szellemi és lelki értékeit mutatják be a helyi értékekkel együtt.

A kiállítás célja a hungarikumokon túl – kilenc téma köré építve – megismertetni a látogatókkal mindazt, amikre mi magyarok büszkék lehetünk.


Ezek a következők:

Magyar őstörténet

Kárpát-medence természeti értékei

A keresztény Magyarország kiépülése

Épített örökségünk

Állat és növényvilág

Magyar népművészet

Híres magyar művészek

Magyar feltalálók, találmányok

Nobel díjasaink

 

Saját ingatlaniroda segíti munkánkat

Több ingatlant saját beruházásban, saját célra építettünk fel, majd értékesítettünk. A vásárlói igényekre alapozva 2014-ben indítottuk el az Ingatlan Malom ingatlanközvetítő irodánkat Kecskemét belvárosában, ahol a sajátjaink mellett külső megbízóink ingatlanjait is eladásra és bérbeadásra kínáljuk, teljes körű jogi és földhivatali ügyintézés mellett.