Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Patinás Partner


2016 nyarán csatlakoztunk e nagyszerű programhoz, mely keretein belül a Patinás Clubcardal rendelkező vásárlóink részére azonnali pénzbeni kedvezményt biztosítunk!

 

Mi is a Patinás Program?

 

Az Egységes Nemzetért Programkeretében, a Magyar Kiskereskedelmi Értékeket, valamint a lakosság igényeit figyelembe véve működő klasszikus kiskereskedelmi és szolgáltató egységek csoportosulásának érdekében a Patinás Patika Pharma Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Magyarország hazai kiskereskedelmi hálózata élénkítésének, és fejlődésének előmozdítása végett érvényesíti az alábbi cselekvési célkitűzéseket.

 

A csoportosulás célja a magyar kereskedelmi és szolgáltató egységek és a fogyasztók érdekeinek egységes képviselete, valamint a versenytársakkal, illetve multinacionális cégekkel való versenyhelyzet miatt kialakult lemaradás felzárkóztatása, továbbá az egységek piacon történő pozícionálásának maximalizálása.

 

E célok érvényesülésének érdekében a Patinás érdekvédelmi rendszer folyamatos kommunikációs hidat biztosít a Patinás Partner magyar kiskereskedelmi-szolgáltató egységek és a lakosságot képező fogyasztói rétegek között.


Elfogadóhelyekről, és egyéb információkról az alábbi linken tájékozódhat:


http://www.patinas.info/