Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Miért érdemes webshopunkat választani?

1. Kényelmes

 

Nem kell órákon át gyalogolnia, tömegközlekedésen utaznia vagy akár csak autóba ülnie. Csak ül egy monitor előtt, mozgatja az egeret, pötyög a billentyűn és könnyedén megtalál szinte bármilyen terméket webáruháunk virtuális polcain, amire szüksége van.

 

2. Gyors

 

A fent leírtak nem csupán a kényelmét garantálják, hanem így rengeteg időt is nyerhet, hiszen utazgatás, hatalmas áruházakban bolyongás helyett villámgyorsan rátalál a keresett árucikkre webshopunk készletében.

Az is tévhit, hogy sokáig kell várni egy webshop kínálatából megrendelt termékre. Webáruházunk 48 és 72 órán belül házhoz szállít a Magyar Posta Zrt. MPL szolgáltatásának köszönhetően.

 

3. Nagy választék

                      

Webáruházunk kínálatát első körben - 20 éves értékesítési tapasztalat alapján – a legnépszerűbbnek ítélt  termékeink közül válogattuk össze, de képviselt gyártóink újdonságaival / termékkörének bővülésével webáruházunk kínálata napról napra növekszik.

 

 

 

 

4. Hőszigetelés kalkulátor

 

Oldalunkon található egy ajánlatkérő rendszer, amely segítségével, polisztirol, illetve kőzetgyapot hőszigetelő rendszerekre kérhet árajánlatot. A pontos terület megadásával kollégáink kiszámolják a komplett hőszigetelés anyagszükségletét (hőszigetelő anyag és kiegészítők tekintetében), illetve a pontos árat. Önnek kizárólag a megrendelésről kell döntenie. Ez a szolgáltatásunk díjmentesen igénybe vehető és mindössze csak néhány percet vesz igénybe.

 

5. Elállási jog

 

Az áru kézhezvételétől számított 14 napon belül az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint Önnek lehetősége nyílik a rendeléstől való elállásra (a megvásárolt áru visszaküldésére).

Az elállási igényt legkésőbb a rendelés átvétele utáni 14. nap végén kell elküldeni ügyfélszolgálatunkra. Az elállást Ön nem köteles megindokolni. A visszaküldésnél felmerülő költségeket a Vásárló köteles megfizetni, de az elállás elfogadása esetén a rendelés teljes összege visszafizetendő az Ön részére (a szállítási díjat is beleértve).

Az elállás jogát csak természeténél fogva visszaszolgáltatható áruk esetében gyakorolhatja a Vásárló, és csak abban az esetben, ha az árut sértetlenül juttatja vissza. A sértetlenséget nem zárja ki a felbontott külső csomagolás.

Az elállás érvényesítéséhez kérjük, keresse meg ügyfélszolgálatunkat a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és ott segítenek Önnek a lebonyolításban. Ezzel párhuzamosan fontos, hogy az elállás tényét írásban (e-mail, fax, postai levél) is jelezze!