Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Miért érdemes az IKO tetőzsindelyt választania?

A tetőzsindelyek ideális tetőfedő anyagai mind az új építésű épületeknek, mind a felújítási projekteknek. Bármely stílust is kedveli, az IKO-nak garantáltan olyan átfogó termékskálája van tetőzsindelyekből és tartozékokból, amely biztosítja Önnek, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő terméket. Mind a saját, mind egy pedig egy független európai laboratórium bizonyítja időről időre termékei minőségét. 60 év tapasztalata fejlesztette zsindelyeik minőségét és a széleskörű választékot a mai szintre.

 

 

Extrém ellenállás az időjárással szemben

Az IKO tetőzsindelyek a legszélsőségesebb időjárásnak is ellenállnak, mint amilyenek a nedvesség és a szél, a sarki fagy vagy a trópusi hőség. Az üvegfátyol hordozó elég stabil, a fedőrétegek szélsőségesen kopásállók, a fedő granulátum réteg biztosítja a végső védelmet. Így az IKO valódi védelmet tud nyújtani az Ön tetője számára jégverés, akár 220 km/óra sebességű szélvihar, hó és jég, sivatagi hőség és UV sugárzás ellen is.

 

 

Alacsony költség

A könnyű tetőszerkezet nagy különbséget eredményez otthona szerkezetében. Más, hagyományos tetőfedő anyagokkal összehasonlítva, a zsindely jóval könnyebb súlyú és jóval rugalmasabb anélkül, hogy ez a minőség romlására menne. Az IKO zsindelyek nagyon gyorsan és így gazdaságosan építhetők be, felújítások esetén pedig egyszerűen a meglévő tetőszerkezet felhasználásával rakhatók.

 

 

Figyelemreméltóan stílusos

Az IKO zsindelyek olyan széles szín és vágási forma választéka érhető el, amely minden épülettípus és környezet esetén alkalmazható. A termék hosszan megőrzi esztétikus megjelenését, köszönhetően UV ellenálló tulajdonságának. Ez a rugalmasság és kínálat eredményezi mindenféle kreatív lehetőség felfedezését.

 

 

Természetesen biztonságos

A kis súly ekológiai előnyt is kínál. A termék fajlagos szállítási súlya kicsi, ami jóval kisebb környezetterhelést jelent. A különböző IKO szellőzőrendszerek optimális légáramlást és szigetelést biztosítanak, ami nem csak az egészségnek tesz jót, hanem alacsonyabb fűtési számlákat és hosszabban működő tetőfedést is eredményeznek.

 

 

Tökéletes szigetelés

Más termékkel összehasonlítva az IKO tetőzsindelyek kiváló választást jelentenek hangszigetelés terén, hiszen felületük kiképzésüknél fogva a zsindelyek nagymértékben nyelik el az eső és a jég által keltett zajokat. A különböző rovarok számára is jóval nehezebb bejutni a zsindelyekbe, ami a padlás fokozott védelmét eredményezni.

 

 

Kérdezzen bizalommal kollégáinktól az IKO-val kapcsolatban!