Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Megérkezett a Den Braven téli purhabja!

Hamarosan itt a tél, nem árt felkészülnünk a hideg időjárásra is. Ennek megfelelően most a Den Braven téli purhabját ajánljuk figyelmükbe, amelynek alkalmazási hőmérséklete -12 Celsius fok és +35 Celsius fok közé tehető. Emellett kiváló hőszigetelő és kitűnően tapad.

 

A 750 ml-es kiszerelést most Barkácsáruházunkban bruttó 1.290 Ft/db áron vásárolhatja meg!

 

 

Webáruházunkban szintén elérhető a termék. Kattintson az alábbi linkre:

http://barkacs.molnarfatelep.hu/webshop/product/den-braven-teli-purhab--750-ml--2038

 

 

Alkalmazási terület

Kiválóan alkalmas a következőkre: falak, mennyezet és padló közötti hézagok szigetelése, ablakkeret és fal közötti hézagok szigetelése, falon és padlón átmenő vezetékek és csövek szigetelése, kémény, padlás hézagainak tömítése, makettek, modell készítése.

 

Tulajdonságok

Egykomponensű, poliuretán alapú, félkemény építési és szigetelési hab. Környezetkímélő hatóanyagot tartalmaz.

 

Raktározás és eltarthatóság

Hűvös, száraz helyen, +5 Celsius fok és +25 Celsius fok között, álló helyzetben. Gyártástól számított legalább 18 hónap felbontatlan állapotban, megfelelő körülmények közti tárolás esetén.

 

 

Felhasználás

 

Előkészület

Csak tiszta és pormentes felületen használható. Szükség esetén és az ideális kikeményedés érdekében nedvesítsük meg a megmunkálandó felületet.

 

Használati mód

Minimális bedolgozási hőmérséklet: -12 Celsius fok.

Optimális flakon hőmérséklet: +20 Celsius fok.

Minden használat előtt jól rázza fel a flakont. Csavarjuk az adagolót jó erősen a szelepre. Használatkor fordítsuk a palackot fejjel lefelé és nyomjuk meg az adagolót. Ne használjuk zárt rések kitöltésére, valamint vegyük figyelembe, hogy a hab térfogata kétszeresére, háromszorosára megnőhet. Ne használjuk 4 cm-nél vastagabb rétegben.

24 óra elteltével a hab teljesen megköt, vágható, ragasztható, festhető, ragasztható. A flakont egy munkafolyamatban használjuk fel. A félrecseppent purhabot Zwaluw Purhabtisztítóval vagy acetonnal távolíthatjuk el. A már kikeményedett purhabot csak mechanikus úton lehet eltávolítani.