Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
LeierPLAN ISO és LeierPLAN ISO+ téglák!

Most egy új és különleges hőszigetelési technikát ajánlunk az Önök figyelmébe, amelyet a Leier Magyarország fejlesztett.

 

 

A LeierPLAN ISO és a LeierPLAN ISO+ névre keresztelt termékek igen kiváló hőszigetelő értékekkel rendelkeznek, amelyekben ötvözték a téglák több ezer éves pozitív tulajdonságait a legmodernebb hőszigetelő anyagok tulajdonságaival.

 

 

LeierPLAN 44 iSO tégla és LeierPLAN 44 iSO+ tégla

 

 

Mindkét tégla a jelenleg elérhető legmagasabb műszaki színvonalat képviseli a falazóanyagok között.

 

Elsősorban családi házak építésére ajánljuk, hiszen tervezése során azon két legfontosabb célt fogalmazta meg a gyártó, hogy a lehető legkedvezőbb hőszigetelő képességgel rendelkezzen, és a falazási munkafázis egyszerűen, gyorsan elvégezhető legyen.

 

A Leier Magyarország büszke arra, hogy a grafitos habbal töltött falazórendszer az országban elérhető egyik legkedvezőbb hőszigetelési értékkel rendelkezik (LeierPLAN ISO U=0,16 W/m2K; LeierPLAN ISO+ U=0,15 W/m2K), így nincs szükség további szigetelésre. Jelenleg is teljesíti a szigorodó előírásokat.

 

 

Mitől lesz ez mégis rendszer?

 

A falazáshoz külön a csiszolt technológiához fejlesztett, akár -5 Celsius fok hőmérsékletig használható LeierFIX univerzális ragasztóhabot ajánlja a Leier, így az összeillesztés pontosabb, a kötés biztosabb lesz. Amennyiben a költséghatékony megoldást kell előtérbe helyeznie, akkor döntsön a rendszerhez 100 %-osan illeszthető LeierPLAN vékony falazóhabarcs mellett.