Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Kingstone homlokzati szigetelés

Szigetelés

Szigetelés egyik legfontosabb eleme az otthoni energia-hatékonyság, valamint a másik kulcsfontosságú dolog, hogy az energiaszámlákat csökkentsük. A szigetelés befektetés, nem pénzkidobás, hiszen az épület, ha szakszerű a szigetelés kivitelezése, mennyezeten, padlóban, padláson, homlokzaton, tetőben akkor sok pénzt spórólhatunk havonta. A másik legfontosabb feladata hogy, a hőhidak kialakulását megakadályozza. Több fajta szigetelő anyag-ból valósítható meg. Cégünknél kapható szigetelő anyag választék óriási  kül és beltéri felhasználásra. Kőzetgyapot szigetelő anyag homlokzati és általános felhasználásra, külömböző vastagságokban. Lábazat, csekély vízfelvételre hajlamos zártcellás hablemez (XPS). A szigetelő anyag vastagsága minnél nagyobb, annál jobb eredményt érhetünk el, épületünk hőveszteségének kialakulásában.

 

KingStone EPS H-80 polisztirol homlokzati hőszigetelőlap 

 

 
A Kinsgtone homlokzati hablemez anyaga polisztirol, megrendelhető 2cm-től - 20cm-ig.
 
Termékadatok:
 
 
·     MSZ 14800-6:1980
 
 
·     Hővezetési tényezője: 0,036 W/(m/K)
 
 
·     Tűzveszélyességi osztályzat: nehezen éghető anyag
 
 
·     A tábla mérete: 100 x 50 cm
 
 
·     Az anyag megfelelő pihentetés után kerül forgalomba. Mivel zsugorodása nincs, nagyon stabil termékről van szó. A homlokzati polisztirol hablemez külső- és belső szigeteléshez egyaránt használható. 
 
 
 
FIGYELEM:

Az EPS H-80 hőszigetelőlap fokozottan érzékeny a közvetlen napfényre, UV sugárzásra és a magas hőmérsékletre, ezért a táblákat sem a tárolás alatt, sem a felragasztás után nem szabad közvetlen napsugárzásnak, magas hőnek kitenni, az árnyékolás kötelező( pl. állványháló, raschelháló, használata javasolt)!
A felragasztott EPS H-80 hőszigetelő lapokra, a lehető legrövidebb időn helyezze fel a kéregerősítő üvegszövet hálót és glettelje át hálóágyazó habarccsal!
Gyártó illetve a forgalmazó a raktározás és a beépítés során a fenti okokból adódó sérülésekért és károkért, semmilyen jellegű felelősséget nem vállal!