Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
DÜFA termékek Barkácsáruházunkban!

DÜFA beltéri gazdaságos falfesték

 

Diszperziós festék minden beltéri festéshez, lakó - és üzlethelységekben normál igénybevételnek kitett felületekre. Fehér matt, jó fedőképességű. Ásványi jellegű felületekre (pl. téglafal, beton, vakolat) és diszperziós alapú régi festékrétegekre is alkalmas.

 

 

Termékjellemzők

 

Színárnyalat: Fehér.

 

Fényességi fok: Selyem-matt.

 

Kötőanyagfajta: Műanyag-diszperziós.

 

Pigmentbázis: Titándioxid és speciális extender.

 

Sűrűség: Kb. 1,4-1,46 g / cm³.

 

Alkalmazás: Felhordható minden ásványi eredetű alapfelületre pl. beton-. vakolt - és téglafelületre továbbá régi diszperziós bevonatok felújító rétegeként.

 

Tulajdonságok: Beltéri, normál igénybevételnek kitett felületek, pl. lakó -és üzlethelységek festésére alkalmazható, jó fedőképességű.

 

Alapfelület-előkezelés: Az alapfelületnek hordozóképesnek, tisztának, száraznak és zsírmentesnek kell lennie. A fellazult régi bevonatokat, enyves festéket stb. el kell távolítani. Az erősen nedvszívó aljzatokat düfa Tiefgrund LF mélyalapozóval kell előkezelni. Normál nedvszívás esetén a termék első rétegét max. 10% vízzel szabad hígítani, a záró rétegeket hígítatlanul kell felhordani.

 

A szerszámok tisztítása: Használat után meleg vízzel esetleg mosogatószer hozzáadásával.

 

Tárolás: + 5 C felett, száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.

 

Kiszerelés: 15 liter.

 

Kiadósság: Kb. 5,5 m2/l a felület egyszeri befedésére. A tökéletes kalkulációt az objektumon végzett próbafestés szolgáltatja.

 

Száradási idők: A felület megszárad kb. 4-6 óra elteltével.

 

Felhordási hőmérséklet: Az alapfelületnek és környezetének, a felhordási- és a száradási idő alatt min. + 5°C –nak kell lennie.

 

 

Terméktípus

ÁR

(ár/vödör)

EGYSÉGÁR

(ár/liter)

AKCIÓS ÁR

(ár/vödör)

AKCIÓS EGYSÉGÁR

(ár/liter)

DÜFA beltéri gazdasági falfesték 3.300,- Ft 236,- Ft 2.850,- FT 204,- FT

 

 

Akciónk a készlet erejéig érvényes!

 

.

 

 

DÜFA Trendfassade-80 homlokzatfesték

 

Matt fényű, párateresztő, jó fedőképességű, akril diszperziós homlokzatfesték. Fehér színű, filmje tartósan rugalmas, öregedés - és UV-álló bevonatot képez. Alkalmazható minden kül - és beltéri ásványi eredetű alapfelületre, glettanyagra, gipszkarton lapra stb. Jó fedőképessége és vékony rétege miatt előnyösen alkalmazható homlokzati díszek bevonataként.

 

 

Termékjellemzők

 

Színárnyalat: Fehér.

 

Fényességi fok: Matt.

 

Kötőanyagfajta: Műanyag-diszperziós.

 

Pigmentbázis: Titándioxid és jól töltő specális-extender.

 

Sűrűség: Kb. 1,6 g/cm³.

 

Alkalmazás: Töltőképes műanyag-diszperziós festék időjárásálló homlokzati, valamint súrolásálló matt belső- fali bevonatként.

 

Tulajdonságok: Időjárásálló, fényálló, igen erősen töltőképes, de mégis rugalmas és nem hajlamos az öregedésre. Nem ridegül el, nem repedezik, nem táskásodik, kiváló a tapadási szilárdsága. Magas diffúziós ellenállóképessége miatt leginkább az új épületek felületképzésére alkalmazható. Matt fényességű, felülete súrolásálló.

 

Alapfelület: A “Düfa” Trendfassade 80 Homlokzatfesték minden hordképes ásványi alapfelületre felhordható. A kritikus alapfelületeket, mint pl. a nem jól tapadó, régi festékrétegeket el kell távolítani. A meglévő repedéseket szakszerűen javítani és szigetelni, a vakolatjavításokat fluátozni kell. Az erősen nedvszívó vakolatokat düfa Tiefgrund LF- oldószermentes mélyalapozóval kell alapozni.

 

Felhordás: Az 1. alapozó réteget max. 10% -os vizes hígítással kell felhordani. A 2. záróbevonatot lehetőleg hígítás nélkül kell felvinni. A festési munkálatoknál az anyag egyenletes felhordására és eloszlatására ügyelni kell.

 

A szerszámok tisztítása: Használat után azonnal, vízzel.

 

Tárolás: A “Düfa” Trendfassade 80 Homlokzatfesték -et hűvös és fagymentes helyen kell tárolni. A megkezdett edényeket jól vissza kell zárni.

 

Kiszerelés: 2,5 l , 5 l, 7 l és 10 l.

 

Kiadósság: Kb. 6 m²/l , az alapfelület adottságai szerint. A tökéletes kalkulációt az objektumon végzett próbafestés szolgáltatja.

 

Száradási idők: A “Düfa” Trendfassade 80 Homlokzatfesték meleg, száraz idő esetén aznap átfesthető. Hűvösebb, nedvesebb idő esetén értelemszerűen hosszabb száradási időre van szükség.

 

Felhordási hőmérséklet: Az alapfelületnek és környezetének a felhordási és száradási idő alatt min. + 5°C-nak kell lennie.

 

 

Terméktípus

ÁR

(ár/vödör)

EGYSÉGÁR

(ár/liter)

AKCIÓS ÁR

(ár/vödör)

AKCIÓS EGYSÉGÁR

(ár/liter)

DÜFA Trendfassade-80 homlokzatfesték 9.000,- Ft 600,- Ft 7.770,- FT 518,- FT

 

 

Akciónk a készlet erejéig érvényes!