Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Creaton Balance tetőcserép - Kiegyensúlyozott forma, arányok és gazdaságosság

Engedjék meg, hogy most részletesen bemutassuk Önöknek a Creaton Balance tetőcserepet.

 

 

A Creaton tetőcserepek kiváló minőségének egyik alapvető feltétele a jó minőségű alapanyag. A lentiben bányászott agyag szerves-anyag tartalma minimális, magas a vasoxid részaránya és gyakorlatilag mészzárványmentes.

 

A magas vasoxid tartalomnak köszönhető a cserép természetes piros színe. A natúr termékek semmilyen színező adalékot nem kapnak. Az égetés során nyerik el jellegzetesen szép színüket.

 

A minőség a másik elengedhetetlen feltétele a korszerű gyártástechnológia. A 2005-ben épült Lenti I. és a 2007-ben megvalósult Lenti II. gyárakban egyaránt a legkorszerűbb berendezések kerültek felszerelésre, zöldmezős beruházásként. Az alapanyag előkészítés, a számítógépes vezérlésű szárítási és égetés és a legkorszerűbb csomagolási eljárások garantálják az egyenletes, kiváló minőséget.

 

Mindezeknek együttesen köszönhető, hogy a Creaton valamennyi termékére egyedülálló módon 50 év garanciát biztosít.

 

 

Mind a hagyományos kisformátumú termékek (Hódfarkú, Hornyolt) és a modern nagyformátumú (Balance, Rapido) cserepek magas sajtolási erővel készülnek. Ennek következtében a testanyag rendkívül tömör, pórusmentes, alacsony vízfelvevő képességű.

 

A Balance és a Rapido cserép bizonyos feltételekkel 10 fokos hajlásszögű tetők fedésére is alkalmas. A különleges sajtolási eljárás teszi lehetővé merevítő bordák rendszerének kialakítását, amely alapanyag megtakarítást és ennek következtében súlycsökkentést eredményez. A súly mérséklése azonban nem eredményezi a törőszilárdság és a viharállóság csökkenését, hiszen az ellenőrzött égetés és a forma kialakítása ellensúlyozza a súlycsökkentés ilyen jellegű hatásait.

 

Tovább növelhető a viharállóság a Creaton rendszerhez tartozó rögzítő elemek, viharkapcsok alkalmazásával. A vízzáró képességet és a viharállóságot növeli a speciális horonyrendszer és a cserepek egymáshoz kapcsolódása.

 

A nagynyomású préseléses technológia eredménye a Creaton cserép testtömegének és felületének pórus mentessége. Ennek következtében a vízfelvétel alacsony, a fagy hatásainak jobban ellenáll a termék. Nem mellékes körülmény, hogy a felületi pórusmentesség a tetőcserép elszennyeződését, idő előtti öregedését is megakadályozza.

 

Szintén a felület tartósságát növeli a gazdag Engób választék, amely különleges, természetes fém oxidfesték alapanyagú. A kemény Engób felület tovább mérsékeli a vízfelvevő képességet és javítja a felület öntisztulását. Nem mellékesen különleges, szép színhatást eredményez.

 

A Creaton Balance cserepek nyolc különböző színben állnak vásárlóink rendelkezésére.

 

 

 

 

A Balance a tető kialakításának teljesen új dimenzióit nyitja meg a gazdaságosság és a dizájn területén. Első osztályú minőségén és főként a nagyméretű, de a kisebb tetőkhöz is megfelelő harmonikus arányain kívül a gazdaságos felhelyezés és a magas fokú biztonság gondoskodik a tökéletesített korcolási technika alkalmazás által a tartós értékállóságról.

 

Kb. 8,4 db/m² tetőcserép-szükségletével a Creaton egy olyan cserepet kínál, amely azon túlmutatóan, hogy páratlan minőségről tesz tanúbizonyságot és figyelemreméltóan szép, az ár-teljesítmény viszonyában is új mércét állít fel. Meggyőző továbbá a 26 mm-es eltolhatósági tartomány, illetve a kialakított oldalbordáknak és a stabil felfüggyesztőhorognak köszönhető tökéletesített statika.

 

 

Egyedi árainkkal kapcsolatosan keresse kolláginkat a 76/414-450-es telefonszámon, a molnarferenc@molnarfatelep.hu emailcímen, illetve személyesen a Kecskemét, Klebelsberg Kuno utca 33. szám alatt található telephelyünkön!