Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Chromos Svjetlost TOP-MIX színkeverő rendszer a Molnár Fatelepen!

Barkácsáruzunk új forgalmazója, a Basacolors révén új színkeverő géppel rendelkezik a Molnár Fatelep. A horvát Chromos Svjetlost TOP MIX színkeverő rendszere került telepítésre Barkácsáruházunkban....több ezer árnyalat, ezernyi új ötlet megvalósításához...

 

 

A színek nagyon fontos belsőépítészeti elemek, az első benyomáshoz alapvetően hozzájárulnak és hangulatunkat is befolyásolják. Alkalmas a felületek kiemelésére és a térérzet alakítására, érzelmeket váltanak ki belőlünk.

 

 

A helységek és felületek színvilága nem csupán saját egyéniségünket fejezi ki, de visszahat ránk. A melegebb színek nyugalmat és melegséget árasztanak, más színek a tisztaság, a frissesség vagy a tüzesség érzetét közvetítik felénk. Ügyes színkombinációkkal kiemelhetünk, hangsúlyozhatunk egyes részleteket. Kreativitással és fantáziával megváltoztathatjuk környezetünk megjelenését, és ezáltal életminőségünket.

 

 

A megfelelő színárnyalat házilagos kikeverése nehézkes folyamat, és a végeredmény sem mindig alakul az elképzeléseknek megfelelően. A gépi színkeverés gyorsan és egyszerűen megoldja ezt a problémát. A megfelelő bázis és színezőpaszták biztosítják, hogy hozzájusson az elképzelt festékhez bármikor, egyszerűen.

 

 

Az igényelt színárnyalatok házilagos kikeverésének nehézkes és lassú munkája helyett válassza a gépi színkeverést. A TOP MIX színkeverő rendszer gyors és minőségi megoldást biztosít. A színkártyák alapján több ezer színből választhatjuk ki a legszebb árnyalatot, majd néhány perc múlva már kezünkben is a felhasználásra kész megoldás.

 

 

Álmai otthonának megvalósításában segíti Önt a Chromos-Svjetlost TOP-MIX színkeverő rendszere és a Molnár Barkácsáruház csapata!