Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
(galéria megtekintéséhez kattintson a képre)
Beszámoló a 2015-ös IKO Roadshow-ról!

2015. április 8-án az IKO Magyarország Kft. látogatott el hozzánk. A tetőzsindelyekről szóló szakmai előadásukat szögelési versennyel tették izgalmassá, amelynek fődíja idén is a Forma 1-es Ferrari csapat maranelloi központjába való látogatás volt.

 

 

A roadshow-n tetőfedő partnereinket láttuk vendégül. A rendezvény első részében az IKO munkatársai egy gyakorlati bemutatóval egybekötött szakmai előadást tartottak az IKO tetőzsindelyekről. Olyan tippeket osztottak meg a jelenlévőkkel, amelyek további segítséget nyújtanak munkájukhoz.

 

 

A bemutatót Martin Matvej, az IKO szlovák gyárának alkalmazástechnikai mérnöke tartotta meg. A szakember hatalmas tapasztalattal bír a tetőzsindelyezésben. Hosszú éveken át Kanadában, a tetőzsindelyezés „fellegvárában” dolgozott, az ott szerzett tudását pedig évek óta Európában az IKO berkein belül kamatoztatja.

 

 

Martin az ideiglenesen felépített „próbatetőn” mutatta be a zsindelyezés pontos menetét, miközben minden hasznos tudnivalót megosztott a résztvevőkkel.

 

 

Az IKO kizárólag minőségi bitumenes tetőzsindelyeket, valamint hozzá tartozó vízszigetelő - és szigetelőanyagokat, egyéb tetőtermékeket gyárt. A magas minőségre garancia, hogy az IKO-csoport mindent egy kézben tart, például saját kőbányai is vannak Amerikában. Üzletpolitikájukat meghatározza, hogy az olcsósággal szemben a kiváló minőség volt számukra mindig is az elsődleges cél. Természetesen az IKO termékpalettája is széles vásárlói igényeket kiszolgál, van közöttük jó, jobb és legjobb. Ugyanakkor még a legalacsonyabb minőségű is CE jelölésű, és méltán felveszi a versenyt a konkurens termékekkel.

 

 

Ezután kezdetét vette a szögelési verseny, amely az első perctől kezdve izgalmasan zajlott. Különösen azért, mert az országban leggyorsabban szögelő tetőfedő háromnapos maranelloi látogatást nyert a Ferrari központjába. Az IKO az ország több pontján tart roadshow-t, a leggyorsabban szögelő szakember viheti el a fődíjat.

 

 

A kecskeméti szögelési versenyen különböző „futamidők” születtek, a legjobb a 30 másodperces intervallumon belül teljesített, amely elég lehet akár a fődíjhoz is. A leggyorsabban teljesítők értékes ajándékokkal, illetve valamennyi résztvevő egy-egy IKO-s csomaggal távozhatott.