Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Bemutatjuk a Basacolors-t! Mától Barkácsáruházunkban megvásárolhatók a termékei!

A Basacolors Kft. 2011-ben indult útjára kizárólag magyar tulajdonú vállalkozásként. Tulajdonosai és munkatársai már több mint 10 éve a magyar piacon, azon belül is a festékek-lakkok, tömítők-ragasztók, vegyi áruk és szerszámok nagykereskedelmével foglalkoztak.

 

 

Tapasztalataikat összegyűjtve azzal a céllal hozták létre vállalkozásukat, hogy a magyar kiskereskedőknek, vállalkozóknak és ez által a lakossági vásárlók részére kiemelkedő színvonalú és minőségű termékeket biztosítsanak.

 

 

Meggyőződésük, hogy a Basacolors Kft. működtetése több egy egyszerű üzleti tevékenységnél, tisztelik és segítik viszonteladóikat. A Molnár Fatelep és Barkácsáruház is bízik benne, hogy egy hosszú távú emberi, baráti kapcsolat segítségével valóban a Basacolors sikereinek részese lehet ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

 

 

A Basacolors Kft. termékeit Európa több neves gyártójának segítségével állítják elő, illetve forgalmazzák. A gyártók kiválasztásánál fő szempont a modern, korszerű gyártási és fejlesztési technológiák megléte, az Európai követelményeknek, minőségbiztosításoknak és környezettudatosságnak megfelelően. Termékeiket nagy gondossággal választják ki, szem előtt tartva a lakosság és az ipar igényeit.

 

 

A fentiek garantálják, hogy a Basacolors termékválaszték hosszútávon megbízható minőséget és kedvező árakat kínál.