Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Baumit az élet színei! - Termékei megtalálhatók Barkácsáruházunkban!

Barkácsáruházunk is forgalmazza a Baumit teljes termékkörét. Válogasson a készleten lévő árukészletünkből, illetve megrendelésekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal!

 

 

Barkácsáruházunk elérhetőségei:

 - Cím: 6000 Kecskemét, Klebelsberg Kuno utca 33.

- Telefonszám: 76/414-597

- Email: molnarbarkacs@freemail.hu

 

 

A Baumit cégcsoportról

A Baumit – a márkanév 1988-as megalkotása óta – folyamatosan fejleszti termékeit, amelynek köszönhetően Nyugat -, Közép -, Kelet - és Dél-Európában több mint 30 országban van jelen, és a legjelentősebb és legismertebb építőipari márkák közé tartozik.

 

A Baumit Kft. 2015-ben ünnepli alapításának 25 éves évfordulóját. A vállalat négy gyárat üzemeltet Magyarországon: Alsózsolcán, Dorogon (cégközpont), Pásztón és Visontán.

 

A Baumit tradicionális termékeinek (falazó habarcsok, vakolatok, esztrichek, hőszigetelő rendszerek) gyártása és forgalmazása mellett az utóbbi évtizedben Magyarországon az épületfelújítások és a különleges homlokzatképzések egyik legismertebb szakértőjévé vált.

 

A Baumit vállalat a piaci igényekhez igazodva, az épületfelújításokhoz használt minőségi anyagok gyártására koncentrál, továbbá folyamatosan fejleszti és bővíti termékkörét (például kül - és beltéri glettek, Baumacol hidegburkolati ragasztási rendszerek).

 

A Baumit homlokzati vakolatainak páratlanul széles színválasztéka, a Baumit Life, nem ismer határokat! A speciális gyártási technológia lehetővé tette, hogy a Baumit Life kínálatában szereplő mind a 888 szín felhordható homlokzati hőszigetelő rendszerekre.