Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
(galéria megtekintéséhez kattintson a képre)
Basacolors szakmai nap

2016. Március 23  Basacolors Szakmai nap és termékbemutató a Molnár Elefánt Barkács áruházban!

 

 

Röviden a cég bemutatása:

 

A BASACOLORS Kft 2011-ben indult útjára kizárólag magyar tulajdonú vállalkozásként. Tulajdonosai és munkatársai már több mint 10 éve a magyar piacon, azon belül is a festékek-lakkok, tömítők-ragasztók, vegyi áruk és szerszámok nagykereskedelmével foglalkoznak.

 

Idén először került megrendezésre a Basacolors szakmai nap termékbemutatóval, és élesben történő tesztelés-kipróbálási lehetőséggel!

 

A napot ünnepélyes megnyitóval kezdtük, ahol köszöntőt mondott Molnár Ferenc a Molnár Fatelep tulajdonosa, valamint, Moravecz Róbert a Basacolors Területi képviselője, és Simon Róbert a  Basacolor ügyvezetője is, kölcsönösen megköszönve egymásnak ennek a szakmai napnak a létrehozatalát.

 

A találkozó nagyon jó hangulatban telt, mely köszönhető elsősorban Havér Tamásnak a Chromos képviselet vezetőjének, aki lendületes, és rendkívül érdekes szakmai bemutatót tartott, melybe bevonta a jelen lévőket is, ezáltal magával ragadva őket a Basacolors és a Chromos világába.

A szakmai partnerek aktív részvétele, lehetővé tette, hogy olyan kérdések – kételyek kerüljenek megválaszolásra, és tisztázásra, amelyek nagyban elő segíthetik a közös együttműködést.

 

Olyan információk is megbeszélésre kerültek, mely a jövőt illetően, az elkövetkező új termékek, valamint az új akciókra világított rá.

 

A nap fénypontjának még is az ebédet követő sorsolás mondható, ahol a Molnár Fatelep Tulajdonosa Molnár Ferenc a résztvevők közül kihúzta Trungel Tibor egyéni vállalkozót, aki megnyerte a Basacolors által felajánlott Helly Hansen munkaruhát.

 

 

Köszönjük minden kedves résztvevőnek, aki eljött hozzánk ezen a napon, és várjuk őket legközelebb is szeretettel!

 

Helyszín: 

 

Molnár Fatelep

 6000 Kecskemét, Klebelsberg Kuno utca 33.

  

Időpont:

 

2016. Március 23 Szerda 10 óra