Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Barkácsáruházunk szolgáltatásai!

Szeretnénk most Önnek a telephelyünkön, illetve itt a webshopunkban igénybe vehető szolgáltatásokat bemutatni.

 

 

A webshop nyitó oldalát böngészve a sokféle termék és akció között már biztosan Ön is találkozott hőszigetelés kalkulátorunkkal. Ezen kalkulátor segítségével komplett hőszigetelő rendszerre tud árajánlatot kérni. Minden anyagot ki tud választani, emellett tájékoztató jelleggel a webshopban szereplő árak is feltüntetésre kerülnek. Megadva pontos elérhetőségét, illetve a szigetelendő felület nagyságát, egy árajánlatkérőt küldhet részünkre. Ez alapján munkatársaink kiszámolják a teljes anyagszükségletet és elküldenek Önnek egy árajánlatot. Bízva abban, hogy az elnyeri tetszését.

 

 

Hőszigetelő rendszerre vonatkozó árajánlatkérés mellett telephelyünkön igénybe vehet számítógépes színkeverést is szakembereink segítségével. Ezen szolgáltatásunkat most bővebben megismerhetik!

  

 

-          Ha szeretné új lakását csodaszép színekkel színessé varázsolni?

-          Ha szeretné lakását felújítani, és új színekbe öltöztetni?

-          Ha…. Igen a válasz, akkor ne habozzon, térjen be hozzánk!

 

 

 

 

Színkártyáink segítségével egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja az igényeinek megfelelő színeket és festékeket. Elegendő, ha megadja számunkra a festendő helység vagy ház méreteit és mi segítünk kiszámítani, mennyi festékre, milyen eszközökre lesz szüksége a festés elvégzéséhez. Ezután pontos árat tudunk mondani, mennyibe fog kerülni álmai otthonának megvalósítása.

 

 

Telephelyünkön (6000 Kecskemét, Klebelsberg Kuno utca 33.) lehetősége van többféle színkártyából, több ezer színből választani, amelyet azonnal elő tudunk állítani számítógépes színkeverő rendszereink segítségével.

 

 

Az alábbi termékekből tud kevertetni:

- beltéri falfesték,

- homlokzat festék,

- vakolatok,

- kültéri - és beltéri zománcok,

- lazúrok.

 

 

Mielőtt magunk nekiveselkedünk egy szoba kifestésének vagy festőt hívunk, érdemes kiválasztani a nekünk leginkább tetsző színárnyalatokat. Ajánlatos családtagjainkkal megbeszélni, hogy ki milyen színárnyalatot szeretne, milyen legyen az a fő szín, amely akár minden helyiségben megjelenik.

 

  

Miután megszületett ez a döntés, jöjjön el hozzánk, ahol a festékgyártók teljes színpalettáját megnézheti. Színkód alapján teljesen egyedi árnyalatot is kikeverünk, emellett összehangoljuk akár a festést és mázolást is. Ha kiválasztásra került a kedvenc színárnyalat, javasoljuk, hogy először csak kis mennyiségű (1-1 liter) színpróbát kevertessen ki. Ebből vigyen fel a falfelület egy kis részére, majd a száradás után döntse el, hogy ezzel a színnel képzeli-e el otthonát a jövőben. Véleményünk szerint megéri ez a kis plusz anyagi ráfordítás, mert a falakat Ön évekig fogja nézni.

 

 

Jelenleg telephelyünkön két gyártó számítógépes színkeverése elérhető. Chromos Svjetlost által megálmodott TOP-MIX rendszer és a Tikkurila (Dejmark) színkeverő rendszere.