Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Az Onduline tetőfedő rendszerről

Az Onduline Base bitumenes hullámlemez tartós és rendkívül könnyű tetőfedő és falburkoló anyag, amely az Onduline Classic technológiájával megegyező módon, magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból készül.

 

 

Ellenáll a csapadéknak (nem ázik be, nem rozsdásodik), a szél okozta igénybevételnek (192km/h-ig), gombák, penészképződmények és egyéb kártevőknek. Öt év vízzárósági garanciát vállal rá a gyártó – amely garancia feltétele, hogy a tető felrakása a gyártó felrakási útmutatója alapján, a rendszertartozékok alkalmazásával történjen.

 

 

Érdemes Onduline Base bitumenes hullámlemezt választani, mert könnyen kezelhető, vágható (vágókéssel, kézi vagy elektromos fűrész segítségével), formázható és rögzíthető, így teret enged a tervezői fantáziának. Több színben kapható (fekete, vörös, barna, zöld), ráadásul kiváló színmegtartó tulajdonsággal bír. Súlya könnyű, mégis hő - és hangszigetelése a maga nemében egyedülálló.

 

 

Aki fontosnak tartja a kivitelezésnél a környezetvédelmi szempontokat – az is bátran választhatja ezt a terméket, hiszen az Onduline Base gyártása során újrahasznosított anyagokat alkalmaznak, ami igazi környezetbarát szemléletmódról tanúskodik.

 

 

Felhasználás

Kiválóan alkalmazható mezőgazdasági épületekre, valamint ipari létesítmények és melléképületek általános és speciális fedésére, újrafedésére. Megbízható héjazatot és külső burkolatot biztosít olyan létesítmények esetén is, amelyeknél a használat során magas belső páratartalom fordul elő.