Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
Amire büszkék vagyunk

Büszkék vagyunk rá, hogy eredményeinket a szakma is elismeri. Molnár Ferenc és Molnár Ferencné a Molnár Tüzép tulajdonosai külön-külön érdemelték ki az Év Kereskedője Díjat.

 

Molnár Ferenc 2008-ban, Molnár Ferencné pedig 2013-ban vehette át a megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított díjat.

 

Cégünk méltán büszke a vezetőasszony és vezető úr példaértékű munkájára.ű

 

Molnár Ferenc 2012 decemberében a Magyar Iparszövetség Emlékgyűrűje kitüntetésben részesült. Rangos elismerése tovább erősítette a Molnár Fa- és Építőanyag Kereskedés szakmai hírnevét.

 

Az ünnepi ceremóniának Budapesten a Magyar Iparszövetség székháza adott otthont. Az emlékgyűrű átadásakor hangsúlyozták: Molnár Ferenc a Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség elnökségének tagjaként, illetve a megyei kamara elnökségi tagjaként hasznosítani tudta és tudja kiterjedt kapcsolatrendszerét a horvátországi, romániai és szlovákiai szakmai és gazdasági együttműködések ápolásában. Élénk társadalmi életet él, támogatja a sportot, a szociálisan rászorultakat és a kultúrát.

 

Molnár Ferencné aktívan részt vállal a mindennapi munkában, a cég pénzügyi vezetőjeként, szakmai tudását folyamatosan gyarapítja, hozzájárulva ezzel cégünk sikeréhez, stabil üzletmenetéhez.

 

Az Év Kereskedője Díjat ünnepélyes keretek között 2013 végén adták át a kamara kecskeméti székházában. E rangos díjat minden évben az arra érdemes vállalkozásnak ítélnek oda, annak, amelyet a beérkezett javaslatok és a díjbizottság döntése értelmében arra a legérdemesebbnek ítélnek. Most először holtversenyben két vállalkozás kapta a díjat, Molnár Ferencné mellett Kiss Sándor, a Kiss-Firka Kft. ügyvezetőjét köszöntötték a díjazottak körében.