Barkács
webáruház
› BARKÁCS webáruház
Részletek »
Építőanyag
faáruk és cement kereskedelem
› CEMENT ÉS ÉPÍTŐANYAG kis- és nagykereskedés
Részletek »
Ingatlan
beruházás/fejlesztés
› INGATLAN beruházás/fejlesztés
Részletek »
Aktualitások:
A Manu falburkolatokat ajánljuk a figyelmébe!

Ha szeretné otthona külsejét vagy belső tereit egyedivé és stílusossá tenni, akkor válassza a Manu falburkolatait.

 

 

Miért alkalmazhatja kültéren?

Mert mozgalmas, jól megkomponált és különleges homlokzatformák és - színek képezhetőek. Ezzel harmonizálva az épülethez és környékéhez tartozó kiegészítő elemek, mint például a kerítés, lábazat, kocsi lejáró, oszlop, kerti sütő, kukatároló felületeit is hozzá lehet alakítani, biztosítva az egységes, stílusos és ízléses megjelenést. 

 

 

Miért alkalmazhatja beltéren?

Belső terei kiemelésére, hangsúlyozására is korlátlan lehetőségek tárházából választhat, legyen szó teljes falfelületek vagy falsávok szépítéséről. Hangulati elemként választhatja dekorálásra oszlopok,  mennyezet, kandalló, falfülke, boltív vagy pult felületeit. 
 

 

Miért válassza a Manu falburkolatokat?

- Mert készülhet bármilyen építészeti stílusban háza, otthona, a Manu falburkolatai mégis minden irányzattal harmonizálnak, legyen az klasszikus, mediterrán, modern, minimál, eklektikus, navy vagy akár glamour.

- Mert kedvére díszítheti hőszigetelt homlokzati felületeit kő, tégla, fa és egyéb formákkal.

- Végre nem kell lemondania álmai falburkolatáról, mert az kompromisszumok nélkül megvalósítható.

 

 

 

A Manu-Stone Kft. által gyártott falburkolatok széles választékából három típussal szeretnénk most Önt megismertetni.

 

 

La Perla

 

Ez a falburkoló lap erősen rusztikus, agyagpala lapokból lett összerakva. Ezek a falburkoló panelek nagyon pontos illesztésűek, nagyon jól lehet velük dolgozni. A színhatásuk a természeteshez megszólalásig hasonló. Némely daraboknál a kő természetes rajzolatát kiemeli a kőben megtalálható színjáték, enyhén mohás, koszos érzéssel.

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. Ezek a sarokelemek "L" alakban hajlítottak, a sarokélek ilyen kialakítása valósághű eredményt ad.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van mert a hőszigetelő lap nem engedi hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. 

Jelenleg a La Pera kőburkolat három féle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 18 db lapelem vagy 12 darab sarokelem. A lapelemek hosszméretei vegyesen vannak a dobozban.

 

Termékjellemzők:

Lap elem méret: 18 x 8,5 cm, 28 x 8,5 cm, 48 x 8,5 cm. Doboz súlya: 17 kg. Doboz tartalma 0,5 m2 felület burkolására elegendő. A sarokelem méretei: 7 x 28 x 8,5 cm. Doboz tartalma 12 db sarokelem, ami 1 fm sarokél felburkolásához elegendő.

 

 

 

 

Dockland

Ez a falburkolat régi bontott falak téglaburkolatát mintázza meg. A felületén vakolat maradványok nyomai látszanak. A tégla lapok viszonylag egyenes vágásúak, viszonylag vékonyak. A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. Ezek az elemek "L" alakúak.

A burkolat kültéren és beltérben is felhasználható. Ajánljuk, hogy fugával rakják a falfelületre! Fuga nélküli burkolás esetén vegyék figyelembe, hogy egy doboz kb. 0,7 - 0,8 m2 felületet fog befedni. Beltéri felhasználáskor igazi "loft" jelleg alakítható ki. A különböző színkódú termékeket változó arányban is össze lehet keverni, így még egyedibb hatás érhető el.

Jelenleg a Dockland téglahatású burkolat négyféle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 62 db lapelem vagy 28 darab sarokelem.

 

Termékjellemzők:

Lapelem méret: 20 x 6 cm. Doboz súlya: 15 kg. Doboz tartalma 1 m2 felület burkolására elegendő, 15 mm fugával. A sarokelem méretei: 20 x 6 x 9 cm. Doboz tartalma 28 db sarokelem, ami 2 fm sarokél felburkolásához elegendő.

 

 

 

 

Neretva

Ezt a falburkolatot vékony lapos kövekből hoztuk létre. A kőlapoknak az éle látszik, mintha egymásra volnának illesztve. A kőlapok élei meg vannak faragva, vannak benne élesebb és tompább elemek is.

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelemek "L" alakúak, így nagyon természetes és valódi hatásúak. A falburkoló panelek nagyon pontos illesztésűek, fuga nélkül kell felrakni, könnyű vele dolgozni!

A falburkoló panel kültéren és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Ennél a típusnál is figyelembe kell venni azt, hogy a hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van, mert a hőszigetelő lap nem engedi, hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis burkolatragasztót használjunk.

Jelenleg a Neretva kőburkolat egyféle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 0,9 m2 lapelem vagy 15 db sarokelem. A lapelemek hosszméretei vegyesen vannak a dobozban

 

Termékjellemzők:

Lapelem méret: 20 x 10 cm, 30 x 10 cm. Doboz súlya: 22 kg. Doboz tartalma 0,9 m2 felület burkolására elegendő. A sarokelem méretei: 5 x 20 x 10 cm. Doboz tartalma 15 db sarokelem, ami 1,5 fm sarokél felburkolásához elegendő.